Prelate auto

Prelate auto – sunt realizate si comercializate de compania noastra si sunt categorisite astfel:

  • prelate pentru camioane
  • prelate pentru tir, pentru remorci si semiremorci
  • prelate auto culisante (in general pentru transportul bauturilor)
  • prelate culisante pentru autobasculante
  • prelate diverse: prelata pentru piscina, pentru ambarcatiuni, acoperiri diverse

Produsele confectionate si comercializate de noi pot avea o larga gama de culori sau pot fi inscriptionate prin tehnologii moderne, care sa garanteze realizarea atat a aspectului estetic dorit, cat si o mare rezistenta in timp a culorilor si materialelor. Pentru a rezista o perioada indelungata la eforturile la care sunt supuse si la conditiile diverse de mediu, atat materialele cat si tehnologia utilizata trebuie sa fie ireprosabile.

Caracteristici prelate auto

Prelate auto – sunt imbinate prin termosudura, prin incalzirea la o temperatura de 700 grade Celsius, procedeu care le confera o rezistenta foarte mare a imbinarii, autovehiculele avand posibilitatea sa ruleze cu o viteza de peste 100 km/h fara ca materialul sa sufere degradari. Acest procedeu confera acestor prelate auto pentru camioane o mare rezistenta la diversele solicitari mecanice si la diferentele de temperatura.

La fel ca la celelalte produse, ele sunt prevazute cu dublaje din material in zonele cele mai solicitate (pe traversele longitudinale si transversale de pe tavan, cat si in dreptul stalpilor). La fel ca in cazul prelatelor pentru remorci si semiremorci, ele sunt dotate cu tot ce este necesar (capse, bride, chinga vamala si cablu vamal). Toate materialele utilizate la confectionarea lor sunt conform normelor CE. Paleta de culori este extrem de vasta, existand si posibilitatea personalizarii lor prin diverse procedee moderne (inclusiv policromie), care asigura o mare durabilitate in timp si un aspect deosebit.

Termenele de livrare sunt in functie de marimea si complexitatea comenzii, numarul de comenzi in lucru in acel moment. Oricum, timpul de asteptare este scurt, specialistii nostri acordand atentie fiecarei cereri, tratand cu acelasi respect toti beneficiarii, indiferent de valoarea si marimea ei.

 

Galerie foto prelate auto